Sponsors
Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag plus zondag 10.00 tot 15.30 uur De toegang is gratis Bij slecht weer kan de boerderij eerder dicht gaan.
Bankrekening: NL72 RABO 0161 7611 00
Regelmatig komen bij ons verzoeken binnen van scho- lieren of ze bij ons stage mogen lopen. Wij hebben geen stageplaat- sen!
Ontwerp en beheer: Ruud de Boer ©2015-2024
Financieel zijn wij uitsluitend afhankelijk van donateurs en giften. Wilt u donateur worden of eenmalig een bedrag geven dan kan dat op ons  rekeningnummer NL 72 RABO 0161761100. Contant kunt u geld geven in ons spaarvarken bij de ingang van de boerderij  of in het theehuis. Bedrijven of verenigingen komen regelmatig langs om bij wijze van team- building onderhoud te plegen aan de opstallen. Er zijn meerdere mogelijkheden om ons te ondersteunen. Wilt u meer weten?  Bel ons op en vraag naar Ali Doornbos. Van de firma Kesselaar & Zn mochten wij een nieuwe keuken ontvangen welke door hen in samenwerking met loodgieters- bedrijf van der Horst, Technisch Bureau Blankendaal, Veldt Tegelwerken en J&B stucadoors geplaatst is Van de firma Stoop uit Waarland mochten wij een gloednieuwe bos- maaier ontvangen. Hier zijn wij uiteraard heel gelukkig mee. Hartelijk dank!